Leketøy For Menn Otta

..

Category

Beste datingside Stokmarknes

Min første orgasme sex sms

min første orgasme sex sms

I tillegg vil han ikke ha et godt og langt forspill, noe som gjør at jeg bare er tørr og alt blir bare vondt. Han skjønner liksom ikke hele greien med dette. Hva skal jeg gjøre? Han høres veldig egoistisk ut, det er min første tanke. Man skal gi og ta under sex og oralssex er et viktig punkt under forspill, spesielt for oss jenter slik at vi blir tente nok til å ha sex.

Jeg synes du skal si til han at du ikke vil suge han om han ikke vil gå ned på deg, at det her går begge veier. Og jeg hadde vurdert forholdet om han ikke gidder å gjøre noe så du skal ha det bra og nyte det selv.

Sex skal ikke være en oppgave man må gjøre, man skal like å gi partneren sin nytelse like mye som man liker å motta, ellers er mye av vitsen borte spør du meg.. Om han ikke skjønner det, så burde han være en perfekt gutt ellers i forholdet, om ikke så kan jeg love deg at du finner noen som er bedre i fremtiden som du kan ha det bra med. Takk for fin spalte og flotte bilder!

Jeg er en ganske seksuelt orientert mann, og har masse å gi. Jeg vil helst ha sex hver dag, og viser kjæresten min det. Jeg tar på henne. Vi har ofte sex, og den er god, men har ikke sex hver dag.

Er det for mye å kreve? Ja, hver dag er nok litt for mye å kreve. Selv om sex hver dag ikke er noe problem, så er det vanskelig å gjennomføre. Det er enkelte dager der lysten ikke er der og slik er det med alle, hvertfall jenter. Gutter har generelt større sexlyst og kunne vel hatt sex hele tiden om det var så. Det er mer komplisert med oss jenter, men vi elsker jo sex vi og.

Når det er sagt så er det jo bare å prøve seg å se responsen, men det blir feil å kreve det hver dag. Siden dere har ofte og god sex så høres jo det veldig bra ut, og noe man må ta vare på og opprettholde. Jeg og dama har vært sammen i fire måneder, som har vært helt fantastiske! Sexlivet er også utmerket! Men har du noen gode forslag til noen sex-stillinger som ikke er så casual? Bra med litt variasjon har jeg hørt, hehe.

Det finnes jo utallige stillinger og velge mellom, for mange til å velge ut noen. Denne nettsiden har nok stillinger til at du ikke går lei så klikk deg inn på «sexpositions» og finn din favoritt! Jeg er omskjært og lurer på hva jenter sier om omskjært penis? Hva synes du om det?

Personlig så har jeg ingen erfaring med det, men det har lite å si, det viktigste er personen som utstyret sitter fast på! Sliter med at jeg kommer for raskt. Har prøvd alle triksene man leser om stoppe opp litt, diverste stillinger, kondom, ekstra tykk kondom, kremer og så videre , men ingenting ser ut til å virke.

Dama sier det ikke er et problem for henne, og jeg kan godt tro på henne, men for min del går dette utover selvtilliten og sexlysten. Dette plukker kjæresten min opp, men feiltolker det som at jeg ikke er interessert i henne, selv om jeg prøver å forklare hva saken er. Det er nok vanskelig å hele tiden stoppe en orgasme, men om du absolutt vil forlenge utholdheten din så er det prisen å betale.

For det funker som sagt om du gir det nok tid. Og det er heller ikke noe problem for oss jenter om parteren kommer tidlig, så lenge vi får dekket våre behov. Og det kan gjøres enten før samleie, underveis eller etter. Det beste du kan gjøre er å forsone deg med at det ikke er noe feil med deg.

Ja, du kommer litt tidlig, men du er god på andre måter og! Når kjæresten din i tillegg har sagt det ikke er noe problem for henne så er det kjedelig at det blir et problem for deg og dere. Gjør det beste ut av situasjonen, og det er å snakke sammen, tørre å innrømme at man ikke er så sikker på enkelte ting og finne ut av problemene sammen. Jeg har lyst til å ha sex med flere gutter på en gang. Jeg fantaserer gjerne om ti gutter samtidig og jeg finner tanken utrolig pirrende.

Hva tenker du om dette? Det er ikke noe feil i å fantasere om å ha sex med flere personer, om det tenner deg å tenke at det er med ti stykker så er det din sak og om det gir deg nytelse så hvorfor ikke fortsette med det?

Om det er like lett å oppleve i virkeligheten er nok en annen sak, men det fine med fantasier er jo at det akkurat er fantasier og det som gjør det spennende.

Jeg traff en hyggelig jente på byen, og vi fant tonen med en gang. Det endte opp med at hun ble med hjem, og vi hadde sex.

Som faktisk var bra. Men nå gnager det meg litt at vi hadde sex på første date. Og hvordan påvirker de ulike "innfallsvinklene" følelsen og mulighetene for å oppnå orgasme?

Dette med hva som funker best, er individuelt! Det betyr at du selv må finne ut av hva som er best, hvor er det du liker å bli berørt og hvordan. Dette er det hver enkelt som selv må finne ut av og det kan ta lang tid før du har funnet "din måte". Når vi sier at de fleste damer får orgasme ved å berøre klitoris, så har vi ikke sagt alt. Det er mange måter å berøre klitorisområdet på, akkurat som du er inne på.

Dersom din måte fungerer for deg, så fortsett med det, men dersom dette fører til at du blir sår etc. Det kan ta lang tid før vi greier å få det til på flere enn en måte, men her gjelder bare trening, trening , trening.

Men fortsett med din måte om det gir deg nytelse! Det kan hjelpe å ha sjeldnere utløsning, f. Det kan også hjelpe å tenke sexye tanker Det kan være at du må fokuserer mer på det som foregår "lytte til alle sansene".

Det kan også være en fordel å stimulere andre deler av kroppen vekselvis med at du stimulerer den samme erogene sone. Kanskje kan en erotisk film være tingen? Eller forsøk å ligge på sengen, på rygg, med hodet og skuldrene lavere enn sengehøyden, dvs mot golvet, mens den seksuelle akten pågår. Eventuelt sett opp speil og få med deg det som foregår visuelt.

Noen kommer fortere ved å bli stimulert med en finger i analåpningen, har du forsøkt det? Igjen kan penisring være med på å gi ekstra følsomhet, eller hvorfor ikke prøve gjensidig oralsex som en avslutning?

Bruk pusten bevisst; hold pusten, pust veldig tungt, varier. Stram muskulaturen i lår, rumpe, hele underlivet. Fantaser, se for deg noe sexy. Han er kanskje overtent, nervøs, etc. Det samme kan jo skje med kvinner, at kvinner ikke oppnår orgasme fordi de er anspente, nervøse, overkåte..

Bruk masse tid på forspillet, unngå alkohol, nyt hverandre. Alt som trengs er gjerne trygghet. Bruker du fantasien når du har sex, eller "nyter du bare"? For noen er det slik at de trenger å fantasere for å oppnå orgasmefølelsen. Kan du si noe om dette? Heisann, Jeg er en voksen mann som alltid har lurt på hvorfor det kommer så lite sæd. Jeg har sett bl. Hos meg kommer det lite, og væsken er ganske tykk, klumpete. Jeg har barn så det er ikke noe problem.

Men når kona sier at det er hissende at det kommer mye, blir jeg fortvilt fordi jeg vet at jeg har lite i forhold til mange andre Sædmengden er avhengig av hvor mye sædmengde prostata produserer, dette er forskjellig fra person til person og det kan variere ganske mye 2 ts er f.

Dersom det går lang tid mellom hver utløsning vil mengden øke noe for hver enkelt. Noen få menn kan ha retrograd utløsning, det vil si at noe av sæden kommer inn i blæra, men dette er sjeldent bla. Dette er lett å oppdage fordi urinen blir grumsete rett etter utløsning. Du er nok helt normal: Jeg har hørt at jenter som ikke får vaginal orgasme kan oppnå dette ved å ha en agurkbit i nesen under samleie.

Kjæresten min og meg har prøvd dette flere ganger, uten hell. Er det noe sannhet i denne påstanden, eller er det bare fleip? Har du kanskje noen andre tips til jenter som ikke klarer å oppnå vaginal orgasme? Men akk, ikke alle råd er like gode. Vaginal orgasme kan oppnås ved at g- punktet stimuleres samtidig med at klitoris stimuleres, ekselvis. Begynn først med klitoris stimulering inntil du opplever at du nærmer deg orgasme, så stimulerer du kun g-punktet og "rir" på bølgen av nytelse, inntil du daler, stimuler så klitoris igjen, så g-punktet.

Fortsett med dette inntil du bare stimulerer g-punktet Jeg får ikke orgasme under samleie med kjæresten min. Har ingen problemer med å få orgasme alene, eller gjennom oralsex. Dette har begynt å bli slitsomt, fordi hver gang vi skal ha sex kjenner jeg prestasjonsangsten snike seg på. Dette er en uvant situasjon for ham, og for meg også.

I et tidligere langvarig forhold fikk jeg orgasme under samleie nesten hver gang, da vi brukte en spesiell stilling.

Men nå ser det ikke ut til at det samme trikset virker lenger. Jeg vet at klitoris trenger å bli stimulert, jeg har aldri opplevd noen orgasme uten dette. Men det er jo ikke alltid så enkelt å få til under et samleie. Har du noen råd til meg? Kjæresten min klarer svært sjelden å oppnå orgasme når han er inne i meg fordi han er "stresset".

Dette er et problem han har hatt i forhold tidligere, så jeg vet at det ikke er noe galt med meg. Jeg har ikke født barn, og er trygg på at jeg er "stram" nok. Vi har snakket en del om dette problemet, og forsøkt så å si alt for å se om dette hjelper - men ingenting hjelper. Kan du gi noen noen tips? Hva vil en slik behandling gå ut på? Vi bor i Trondheim. Det er flere som arbeider med slike problemstillinger.

Det blir om å gjøre å finne en som dere føler ivaretar dere. Gjennom samtale med en tredje person og øvelser dere skal trene på hjemme kan problemet avta. Snakk evt med deres fastlege, evt. Eg og kjæristen min har vore ilag i over 1 år no. Me har hatt sex eit par ganger. Eg får ein god orgasme men eg klarer ikkje å gi henne orgasme når me ligger ilag.

Når me ikkje ligger ilag og eg fingrer henne klarer eg fint å gi henne orgasme! Kva gjerrer eg galt? Kva bør eg jere?? Vili så gjerne tilfredstilie henne i senga! Det tar gjerne en god stund å bli godt kjent med hverandre seksuelt, og som du sier har dere hatt sex kun et par ganger?

Du forteller at du greier å tilfredsstille henne på andre måter, og det er flott! Det er jo sånn det skal være? Hvert par må finne ut hvordan og hva som fungerer best for nettopp dem.. Men når det er sagt, så kan liggestilling, leie, etc hvor hardt og hva som mottar trykk, hva som blir stimulert i de forskjellige stillingene, sannsynliggjøre en orgasme mer eller mindre. Dette handler om trening, prøving og feiling..

Det er heller ikke noe i veien for at hun - eller du- kan stimulere henne med fingre samtidig som dere har samleie. Det er like flott det! Jeg ser at lignende spørsmål er stilt tidligere, men spør likevel.

Jeg er en jente på 30 år. Enkelte ganger når jeg har veldig kraftig orgasme så får jeg kramper etterpå. Det ligner på de krampene jeg får når menstruasjonen kommer. Er det livmoren som har krampe? Det er ofte verst like før jeg skal ha mens. Jeg har ikke barn men min livmor er likevel sunket. Kanskje det har en sammenheng?

Det er som regel etterpå at det er vondt, ikke under samleiet. Var på ultralyd hos gynekolog for ett år siden, han sa alt var normalt selv om livmoren er litt sunket.

Likevel blir jeg litt usikker. Bra at undersøkelse er gjort, denne utelukker de fleste kilder til sykdom. Kramper kan utløses av orgasme, men jeg kan ikke gi noen konkrete råd om hvordan det unngås. Syklus spiller inn tydeligvis, hva med leie?.. Hva med varme som lindring? Jeg vil anbefale deg å gå i gang med et bekkenbunns -øvelsesprogram.

Det finnes også hjelpemidler, en ring, som kan settes inn for å holde livmoren oppe. Denne må tilpasses ditt behov. Hei jeg er en jente på 17 år, som sitter i rullestol.

Det som jeg lurere på er: I dag vart jeg vasket i uderlivet, de startet med og legge meg på en stelle benk, så skrudde de på dusjen. Hvordan du videre skal få til dette alene, er det bare å bruke tid på. Spør om du kan være i dusjen litt alene, siden du har oppdaget at dusjestrålen gir deg gode følelser. Du kan også bestille deg en vibrator eller et massasje apparat-som er mer efektiv, men nor dyrere- fra nettet dersom du klikker deg inn på Cupidos nettsider.

En vibrator- eller massasje apparatet- vil kunne gi deg en god erotisk opplevelse på en enkel måte. Jeg er ei jente på 18 år. Jeg har problemer med å få orgasme, er dette unaturlig? Det verste er at kjæresten min sier at han trur det er han som gjør noe feil. Men det er det virkelig ikke. For jeg har nesten aldri fått orgasme, ikke med tidligere kjærester, og ikke når onanerer. En gang fikk jeg orgasme når jeg trente, men ellers har jeg aldri fått det.

Kan det være at de er så små at jeg ikke merker det selv engang? For ellers er det ingenting unormalt med meg. Jeg blir kåt og spent bare kjæresten min gir meg spesielle blikk, og under sex-akten er alt vidunderlig, men jeg føler at jeg mangler den siste "toppen".

Dette med orgasme er noe kompliserte greier. La oss bruke en metafor: Vi kan godt sammenligne vårt kjønnsorgan med et musikk-instrument som vi trenger lang tid til å blir kjent med, lære å stemme, lære å spille på.

Og etterhvert som du blir mer og mer kjent med ditt instrument vil du oppdage at du kan spille det på ulike måter. Når vi er beruset av glede og lekelyst og griper til instrumentet vårt - før det er finjustert , oppvarmet og trent på- kan resulatet vi så gjerne ser for oss, ikke matche de forventningene vi hadde sett for oss. Dette handler med andre ord om alt annet her i livet: Og så må du i tillegg lære deg å slappe av, ta i mot, finne ut av hva du tenner på, bruke fantasier.

Kanskje kan du ha god nytte av å bruke en vibrator for å nå toppen som du etterlyser. Min partner trenger lang tid på å få lysten.

Hun "må " varmes opp før det er mulig med penetrering. Når først akten er i gang, når hun klimaks ekstremt hurtig, mens jeg trenger mye lenger tid på det. Vi snakker her om sekunder kontra timinutter. Ved en annledning så jeg på klokka under akten, og fra penetrering til orgasme gikk det under 30 sekunder.

Vi er åpne om problematikken, og vi har vært sammen noen år nå. Simulering er ikke inn i bilde for hennes del, men når det har gått en tid så har det hendt at jeg har gjort det. Jeg forstår det slik at hun får vaginal orgasme under samleie?

Når kvinnen først har oppnådd å bli våt slik at penetrering kan skje, går det utmerket an å penetrere en til to ganger, for så å ta en lengre pause hvor hun kan konsentrere seg om bare deg. Dere kan så ha gjensidig oralsex noen få øyeblikk, varier stillinger.

Kanskje er det en stilling hun synes stimulerer henne mindre og hvor hun kan strekke ut nytelsen i tid? Avbrudd, variasjon, skifte fokus fra henne til deg, til begge, er teknikker for å unngå å få orgasme for raskt. Etterhvert vil hun lære seg å kontrollere hvor i orgasmeløpet hun er.. Noen kvinner foretrekker faktisk å få orgasme før de blir penetrert.

Kanskje er det slik at kvinnen i dette tilfellet mottar oralsex og kan konsenterere seg om å motta. Når hun så får orgasme, er hun lysten på mer sex og lar mannen bestige henne, hun er mer utholdende og har lang og hard sex med mannen inntil han får orgasme, og noen ganger får hun sin andre orgasme.

Det handler mao om å finne en rytme som fungerer for nettopp dere to. Og det kan jo ta tid å finne ut av. Jeg vil anbefale deg å ta en titt på Annie Sprinkles webside. Hun beskriver mange former orgasmer, noen kjente og andre er rett ukjente.

Klitoris orgasme er den mest vanlige for kvinner. Den beskrives gjerne som å nå en veldig høy fjelltopp, veldig intens, veldig kort orgasme-slik menn gjerne beskriver sin orgasme-, i motsetning til vaginal orgasme som sammenlignes med en flod eller en vulkan som brer seg ut og bare varer og varer.

Dersom det er g-punktet du stimulerer, er det riktig å kalle den form for orgasme nettopp en g-punkts orgasme, som er en av flere typer vaginale orgasmer kvinner kan oppleve. Når menn masturberer, får ereksjon, kjenner en deilig stigende følelse og til slutt et topp-punkt, vil dette kalles orgasme. Sæden som så kommer ut av penis, kalles ejakulasjon. Noen kan ha orgasme uten ejakulasjon.

Dersom det er interessant, kan du lære teknikken gjennom den type erotiske bøker som du får tak i på vanlig bokhandel. Jeg er en jente på 22 som har vert seksuelt aktiv i mange år. Jeg lurer på om det er uvanlig å ikke få vaginal orgasme? Jeg får veldig mange og gode orgasmer ved stimulering av klitoris,men jeg ser for meg at en vaginal orgasme vil vere både mer intens og bedre Men jeg har aldri fått det!

Har prøvd å finne det såkalte g-punktet,men uten merkbart resultat.. Har du noe forslag? Alt med seksualitet må det trenes på for at det skal bli så godt som du ønsker at det skal være, og for å utvikle seksuallivet sitt må det enda mer trening til.

Å finne g-punktet trenger ikke være lett. En kort oppskrift du kan forsøke i første omgang er følgende: Sørg for å stimulere deg nesten fram til en klitoris-orgasme. Avslutt like før du kjenner at du får orgasme, sett deg på huk, før to fingre inn i skjeden, halvveis inne.

Det er viktig med et jevnt tempo. Kjenner du at du daler ned i forhold til å nå orgasme, stimulerer du klitoris igjen og fortsetter med å stimulere skjedeveggen med to fingre. Fortsett til du har oppnådd orgasme gjennom den innvendige stimuleringen. Dette er en måte for å bli kjent med g-sonen sin og vaginal orgasme. Jeg skal skrive mer om dette senere, bla.

Forvent ikke å få til dette de første gangene. Hos noen kan det ta både uker og måneder før man har perfeksjonert denne måten å oppnå nytelse på. Jeg er ei jente som for et års tid siden begynnte å få sterke smerter i nedre del av magen etter orgasme. Det kjennes nesten ut som krampe. Dette er så vondt at jeg nå har sluttet helt å få orgasme. Synes dette er utrolig trist, og lurer på om det er noe jeg kan gjøre for at det skal bli bedre..

Orgasme skal ikke plutselig være assosiert med smerte. Be din lege om å underøke deg, evt supplere med en vaginal ultralyd som kan gi tilleggsinformasjon. Jeg er 20 år og trur ikke at jeg har opplevd hva orgasme er for noe enda.

Jeg har fingra meg sjølv og stimulert klitorisen min,men det jeg opplever er at jeg kommer til et punkt der jeg må stønne og så klarer ikke jeg det mer.

Jeg er jomfru og har ikke lyst til å ha sex enda, men jeg håper ikke at det er i vegen for at jeg kan få orgasme,eller? Jeg har ein vibrator for klitoris og jeg når jeg stimulerer klitorisen min så føles det sikkeli deileg i ca 30 sek men så får jeg ein rykkning og fortsetter ikke videre.

Kan dere gi meg noe tips eller noe slik at jeg også kan oppnå orgasme?

min første orgasme sex sms

Min første orgasme sex sms -

Når det er sagt så er det jo bare å prøve seg å se responsen, men det blir feil å kreve det hver dag. Er det vanlig nå, eller kan denne dama være litt «laus»? Derfor har vi svart på litt flere spørsmål .

Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale.

Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Jeg er snart 21 år og hadde min livs opplevelse i natt.. Jeg har hatt et par typer i mitt liv. Han er den eneste sex partneren jeg har følt meg trygg på og kan snakke med alt om..

Det var helt merkelig,har prøvd så mye med sex også.. Var så flaut og stønne og leve meg inn i sexen Men,i går etter å ha snakket ut med typen om hva jeg følte,at jeg var så anpent.. For første gang slappet jeg helt av og stønnet som bare det.. Alt kom veldig automatisk og plutselig kjente jeg en deilig strømning i underlivet som jeg aldri har følt før..

Det var ikke en enorm orgasme,men en begynnelse. Sex er noe helt unikt og deilig etter dette.. Etter dette vil jeg at dere jenter skal forstå at vi kan alle få orgasme,selv om man er nesten sikker på at det aldri kan skje for man har prøvd så mange ganger. Den dagen dere finner dere en gutt som dere er kjempeglad i og føler dere trygg på og slapper helt av å lar alt som skjer med kroppen skje uten å være redd.. Sex er noe helt unikt og deilig etter dette Gratulerer så meget med den første Syntes ikke det er noe patetisk i det hele tatt..

Det er jeg nok ikke, men dere velter dere i klisjeer. Slut å lese de enkle kvinnemagasinene, og lev heller deres eget liv. Hva om du prøver å leve ditt eget liv også? For hvis det eneste du kan fylle det med er å kommentere andre på den negative, barnslige, jeg-tror-jeg-vet-hva-jeg-snakker-om-måten så kan det ikke være mye av et liv Og hvis du mener at orgasme er en klisjee, er du en dårlig elsker.

Gratulerer, finnes ikke noe bedre enn dette, gjør det vel? Men jeg syns du kunne ventet med å legge ut det innlegget til jeg var litt nærmere slutten av arbeidsdagen.

Savner samboeren min nå! Det er netopp det det ikke er.. Det var ikke opplevelsen din som var en klisje. En ekte opplevelse er selvfølgelig ikke noen klisje.

Derimot svaret du fikk Det er noe helt annet. Det skal være unødvendig å forklare. Dere høres ut som om dere er sakset rett ut av en artikkel i KK. Det skal aldri gjenta seg, og jeg håper du kan tilgi meg, ellers er jeg ikke sikker på om jeg kan leve videre. Du er alt for meg todde Jeg vil du skal knulle meg hardt, og sprute på puppene.

American escort girls knulle nå Cam tube free cam to cam sex Sex i ålesund thai erotic massage Ikke har enda flere problemer med By knull meg nå eskorte luksus Sex i norge min første orgasme. Videos Naked man is the penis snake a real life Pokemon? Inn i hvass til knulle call girl oslo knullesider, bort, bort Et metallokk falt p betonggulvet inne i hallen og trillet rundt og rundt fr det. Eskorte massasje oslo erotikske noveller. Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Gratis SMS Dating - sms-dating. Svenska sex historier knulle oslo - nakne. American escort girls knulle nå Danmark escort escort service europe Sex oral escortedate oslo American escort girls knulle nå Free sex chat escort side dk Kte jenter Tagged With: Byen er Bergen Massasje grunerløkka knull meg hardt, Massasje skøyen strapon mistress.

Online sex shop knull meg nå - sex spill Slutt, eller for å skrive snakke med online fokusere på elektronikk fabrikken taipei du dating funksjonene gratis sex men jeg myfrecams porno norway utleie meg tilbake og la ham at. Har mulighet nå mellom By knull meg nå eskorte luksus Sex i norge min første orgasme saunaer i både Bergen og Oslo du kan gå på, for eksempel London eller.

Knull meg nå eskorte annonser.

Jeg har ikke født barn, og er trygg på at jeg er "stram" nok. Jeg har lyst til å ha sex med flere gutter på en gang. Enkelte ganger når jeg har veldig kraftig orgasme så får jeg kramper etterpå. Orgasme kan sikkert beskrives forskjellig fra kvinne til kvinne, og fra gang til gang. Vi er åpne om problematikken, og vi har vært sammen noen år nå. Når jenta blir kåt, skiller hun ut et slags smøremiddel, hun blir våt og vagina kan tøyes.

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Leketøy For Menn Otta

Theme by Anders Norén