Leketøy For Menn Otta

..

Category

Erotisk noveller Måløy

Hvordan bruke dildo mini vibrator

hvordan bruke dildo mini vibrator

Rabitten er effektiv den. Den ga meg min første orgasme og mange deilige etter det. Den er bare helt fantastisk. Mange deilige orgasmer med den. Noen steder på nett man kan kjøpe disse?

Og noen steder som sender litt diskret hva innholdet er? Mr Rabbit er helt super. Litt prangende utseende men kan jobben sin.

Ikke for stor, og den er utformet til å massere g-punktet. Jeg veksler mellom å stikke den inn og å massere klitoris. Du spurte hvordan første gang var: Jo, det var så fantastisk - fikk mange deilige orgasmer: You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Min første Mr.

Rabbit » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 1. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted November 5, Du kan si jeg har vært veldig usikker på det hele med å onanere ved hjelp av diverse ting MEN nå begynner prosjektet mitt, og jeg håper det går bra. Share this post Link to post Share on other sites.

Sequax   Report post  ·  2. Guest Galithralia   0 0. Report post  ·  3. Rabbit og avhengigheten hihi Hmm kan si jeg kjøpte en svær dings, som var skremmende når jeg tok den på.

Guest Jentå   0 0. Report post  ·  4. Det forklarer vel en del av min historie Jeg måtte gå å klage fordi jeg hadde problemer med å syns dette var noe godt, fikk den jo ikke ordentlig inn. Guest Little princess   0 0. Report post  ·  5.

Guest wild bird   0 0. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Den ga meg min første orgasme og mange deilige etter det Fikk det også mye lettere å få orgasme med menn etter det. Womanizer er et sexleketøy som kan benyttes både alene og sammen med en partner. Og har du ikke prøvd det enda, så er det sannelig på høy tid, for et par runder med denne, vil gi deg et helt annet syn på vibratorer! Alene kan den benyttes i alle stillinger du måtte føle deg komfortabel med, men mest hensiktsmessig er den gamle, nesten litt kjedelige, ligge på ryggen med spredte ben stillingen.

Siden womanizer krever å holdes nøyaktig på plass for å fungere optimalt, stiller den litt større krav til kontroll enn mange andre sexleketøy på markedet.

Womanizer kan benyttes som en hvilken som helst mini vibrator når man har sex. Det er dog en forskjell som er verdt å merke seg: Den skal ligge direkte mot klitoris, ja den skal faktisk dekke klitoris, så den kan være litt vrien å benytte på en partner.

Det anbefales derfor at hun styrer den. Bakfra, henne sittende på topp eller stilinger hvor hun ligger på ryggen og han ikke hviler kroppen sin mot hennes, er tre stillinger som er perfekte for denne vibratoren.

Det finnes utallige andre stillinger som kan benyttes også, men det essensielle er at det må være litt avstand mellom hennes klitoris og hans kropp. Stillinger hvor han støter og treffer vibratoren gjør at womanizer ikke fungerer optimalt og kan være smertefulle. Stillinger som er fysisk krevende for henne, er heller ikke så godt egnet, siden fokuset for henne er ren nytelse og da er det essensielt at hun faktisk er i en stilling hvor hun kan slappe fullstendig av.

Du kan køpe womanizer hos erotikknett. Aneros er kanskje de første som begynte å lage buttplugger spesielt for menn. Pluggene var ment for medisinsk bruk, stimulering av prostata, men man oppdaget raskt at dette var noe mange likte og produksjonen skjøt virkelig fart. Pluggene fra Aneros skal ikke beveges ut og inn og de har en litt spesiell form. Vi får en del spørsmål om hvordan de fungerer, så vi føler det er på sin plass å skrive litt om hvordan de brukes og hvordan de fungerer. Første trinn, som er spesielt viktig dersom man ikke har benyttet et sexleketøy analt tidligere, er å være klar for det.

Dersom man kvier seg og ikke greier å slappe av, har man et problem; siden den innerste ringen av lukkemuskelen styres av underbevisstheten MÅ man slappe av mentalt for at den skal slappe av. Glidemiddel er et must. Både anus og Anerosen må smøres godt. For at en Anerosplugg skal fungere tilfredsstillende, er det viktig at friksjonen holdes på et minimum.

Anerospluggene kan benyttes sammen med både vann- og silikonbasert glidemiddel, men det anbefales IKKE å benytte varmende glidemiddel analt. De enkleste stillingene for å sette inn en Anerosplugg: Med erfaring kan det gjøres i nærmest enhver posisjon og man finner selv sin egen favoritt.

For nybegynnere anbefales følgende stillinger: Bøy hoftene bakover, slik at anus åpner opp. Sett tuppen av pluggen mot anus; Anerospluggene har en bøy og tuppen skal peke fremover mot maven. Ta den sakte inn — et lite tips for at den skal gli lettere inn, er å presse ut som om du er på toalettet. Ta det sakte og pust rolig og tilfør mer glidmeiddel om det er behov. Når pluggen er omtrent halvveis inne, vil musklene i anus trekke pluggen videre på egenhånd. Sørg for at pluggen peker riktig vei og at den ene delen av håndtaket presser mot perineum.

Det er en fordel om perineumområdet ikke er smurt inn med glidemiddel; det gjør at pluggen blir liggende mer stødig. Tuppen av pluggen ligger nå mot prostata. Om du ikke kjenner noe spesielt til å begynne med, så er det helt normalt, det betyr bare at punktet foreløpig ikke er så følsomt at du merker det. Enkelte som aldri tidligere har hatt noe analt, kan føle et visst ubehag, det kan ta noe tid å bli vant til følelsen av anal penetrering, på tross av at det her er snakk om relativt små plugger.

En Anerosplugg er ikke noe man putter inn, og så får man grensesprengende orgasmer i løpet av to minutter. Når den er satt på plass, sett av minutter hvor du lar kroppen slappe av og bli vant til pluggen, pust dypt inn, hold pusten noen sekunder og pust ut. Fokuser på hvordan pluggen føles og legg merke til hvordan tuppen presser Den finnes i et utall varianter, udødliggjort av TV-serien «Sex and the city».

En vibrator med roterende tupp, muligens med kuler i skaftet som også roterer og en klitorisstimulator med et par lange ører derav navnet som stimulerer klitoris samtidig. En rekke butikker hevder de selger den, men de strekker alle sannheten litt langt… Den originale er en vibrator fra Vibratex, og dette merket finnes ikke i Norge Vibratex rabbit pearl er vissnok det fulle navnet på vibratoren i TV-serien …  men det finnes en rekke nesten identiske vibratorer, og de er ikke nødvendigvis noe dårligere.

Denne guiden er skrevet for at du skal få størst mulig utbytte av din rabbitvibrator. Rabbitvibratoren fantes på markedet i mange år før den dukket opp på TV, og mange norske kvinner ble kjent med den gjennom Samurai-vibratoren som ble solgt blant annet av erotikknett. Det var en relativt enkel rabbitvibrator; et par forskjellige hastigheter og ikke så avansert.

Nå finnes de med varierende pulsprogrammer, blinkende lys og former som er laget spesielt for å stimulere bestemte punkter. Men bruksmåten har ikke endret seg stort. Rabbitvibratorer er designet for å stimulere tre områder samtidig; klitoris, vagina og G-punktet. De lange ørene finner klitoris, den roterende tuppen gir G-punktet en massasje, samtidig som de roterende kulene stimulerer området nærmest skjedeinngangen; den delen av skjeden som er mest følsom.

Rabbitvibratorer har det, som de fleste sexleketøy, best med et godt glidemiddel. Å smøre inn skaftet og ta en dråpe på klitoris i tillegg er en god start. Bli kjent med vibratoren før du bruker den. Prøv de forskjellige knappene og lær hvordan du styrer rotasjonen og styrken på vibrasjonen. Det kan være en god idé å teste vibrasjonen på brystvortene. Veldig mange som har skaffet seg en bunnyvibrator legger seg på ryggen, plasserer den mellom bena og lar det bli med det.

Det er en god idé å eksperimentere med forskjellige stillinger. Man kan ligge på maven, man kan sitte eller man kan sete vibratoren mellom to madrasser og sette seg oppå. De forskjellige stillingene gir alle en variert grad av stimulering av de tre sonene: Klitoris, vagina og G-punktet. G-punktet er den av de tre sonene de fleste kjenner minst til, men rabbitens største styrke er nettopp stimulering av denne sonen.

Et tips her er å vippe litt på vibratoren for å variere styrken som rotasjonen har mot G-punktet. Selv om G-punktet hevdes å være lite som en ert vi har vel alle lest om det og brukt tid på å lete etter det, med varierende hell så er det faktisk et betydelig større område som kan stimuleres for å få den samme effekten.

Hele området fra skjedeåpningen og «bakken» rundt urinåpningen ned mot G-punktet er fylt med nervetråder som møtes i den omtalte erten. Å bruke en strap-on virker kanskje ikke som noen kunst for de fleste kvinner. Vel, muligens kan det være litt av en utfordring…. Det første du trenger er naturligvis en strap-on. Om det er første gangen, bør man begynne med en strap on med en dildo som ikke er for stor.

En stor dildo kan være fint å se på, men om man ikke er vant til å bruke en strap-on bør man uansett velge en liten. En liten strap on en nemlig atskillig enklere å «styre» enn en stor.

Dessuten er ett godt glidemiddel svært kjekt å ha tilgjengelig, dersom det er snakk om å ha sex med en mann analsex MÅ man ha MYE av det, men uansett om det er snakk om å penetrere en kvinne kan det være kjekt å ha litt tilgjengelig, siden de fleste sexleketøy har en egen evne til å absorbere litt fuktighet. Når du spenner på strap on selen, så la den henge litt løst på. Om du strammer den for hardt, kan du være helt sikker på at du må justere den for å få denne rette vinkelen slik at du «treffer» riktig etter kort tid uansett.

Så la den henge litt løst og stram den godt til først etter at den er «på plass» når du vet hvordan den skal sitte. Om det er snakk om å penetrere en mann analt, eller en kvinne vaginalt spiller egentlig mindre rolle for fremgangsmåten. Den største forskjellen er at dersom det er snakk om analsex, så er det behov for en betydelig mengde glidemiddel.

Begynn med en finger og godt med glidemiddel. Ta det med ro og la ham ta i mot fingeren fremfor å presse den rett inn. Antageligvis vil en finger gli greit inn og du vil kjenne ham knipe rundt fingeren. Ta tiden til hjelp og du vil kjenne musklene i anus slappe av. Da er det tid for en finger til og mer glidemiddel. Ikke forsøk å bruke dildoen før anus er godt smurt og du kjenner ham slappe helt av. Smør dildoen godt inn med glidemiddel det kan aldri bli for mye glidemiddel når det er snakk om analsex og press den forsiktig mot anus.

På samme måte som de fleste kvinner foretrekker å bli tatt analt i sitt eget tempo, foretrekker de fleste menn det samme.

hvordan bruke dildo mini vibrator Det første du trenger er naturligvis en strap-on. Tuppen av pluggen ligger nå mot prostata. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Min første Mr. Uansett hva man kaller disse punktene, en dildo med en bøyd form er det perfekte verktøy. Det er en god idé heidialexandraolsen sex chat with cam eksperimentere med forskjellige stillinger. Dessverre er den også et bevis på at gode intensjoner ikke alltid er nok. Ofte velger kvinner en dildo med et utseende de selv tenner på.

Den er litt for stor for meg til å ha inni, men det blåser jeg i, jeg liker å stimulere klitoris istedenfor, eller bruke den sammen med en gutt jeg leker med. Jeg kom på 2 minutter den første gangen jeg brukte min rabbit, så det var vellykket kan en si. Rabitten er effektiv den. Den ga meg min første orgasme og mange deilige etter det. Den er bare helt fantastisk. Mange deilige orgasmer med den. Noen steder på nett man kan kjøpe disse? Og noen steder som sender litt diskret hva innholdet er?

Mr Rabbit er helt super. Litt prangende utseende men kan jobben sin. Ikke for stor, og den er utformet til å massere g-punktet. Jeg veksler mellom å stikke den inn og å massere klitoris. Du spurte hvordan første gang var: Jo, det var så fantastisk - fikk mange deilige orgasmer: You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Min første Mr. Rabbit » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet.

Sign in to follow this    Followers 1. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted November 5, Du kan si jeg har vært veldig usikker på det hele med å onanere ved hjelp av diverse ting MEN nå begynner prosjektet mitt, og jeg håper det går bra.

Share this post Link to post Share on other sites. Sequax   Report post  ·  2. Guest Galithralia   0 0. Report post  ·  3. Rabbit og avhengigheten hihi Hmm kan si jeg kjøpte en svær dings, som var skremmende når jeg tok den på.

Guest Jentå   0 0. Report post  ·  4. Det forklarer vel en del av min historie Jeg måtte gå å klage fordi jeg hadde problemer med å syns dette var noe godt, fikk den jo ikke ordentlig inn. Guest Little princess   0 0. Report post  ·  5. Guest wild bird   0 0. Report post  ·  6. Rabbitvibratoren fantes på markedet i mange år før den dukket opp på TV, og mange norske kvinner ble kjent med den gjennom Samurai-vibratoren som ble solgt blant annet av erotikknett. Det var en relativt enkel rabbitvibrator; et par forskjellige hastigheter og ikke så avansert.

Nå finnes de med varierende pulsprogrammer, blinkende lys og former som er laget spesielt for å stimulere bestemte punkter. Men bruksmåten har ikke endret seg stort. Rabbitvibratorer er designet for å stimulere tre områder samtidig; klitoris, vagina og G-punktet. De lange ørene finner klitoris, den roterende tuppen gir G-punktet en massasje, samtidig som de roterende kulene stimulerer området nærmest skjedeinngangen; den delen av skjeden som er mest følsom.

Rabbitvibratorer har det, som de fleste sexleketøy, best med et godt glidemiddel. Å smøre inn skaftet og ta en dråpe på klitoris i tillegg er en god start. Bli kjent med vibratoren før du bruker den. Prøv de forskjellige knappene og lær hvordan du styrer rotasjonen og styrken på vibrasjonen. Det kan være en god idé å teste vibrasjonen på brystvortene. Veldig mange som har skaffet seg en bunnyvibrator legger seg på ryggen, plasserer den mellom bena og lar det bli med det.

Det er en god idé å eksperimentere med forskjellige stillinger. Man kan ligge på maven, man kan sitte eller man kan sete vibratoren mellom to madrasser og sette seg oppå. De forskjellige stillingene gir alle en variert grad av stimulering av de tre sonene: Klitoris, vagina og G-punktet.

G-punktet er den av de tre sonene de fleste kjenner minst til, men rabbitens største styrke er nettopp stimulering av denne sonen. Et tips her er å vippe litt på vibratoren for å variere styrken som rotasjonen har mot G-punktet. Selv om G-punktet hevdes å være lite som en ert vi har vel alle lest om det og brukt tid på å lete etter det, med varierende hell så er det faktisk et betydelig større område som kan stimuleres for å få den samme effekten. Hele området fra skjedeåpningen og «bakken» rundt urinåpningen ned mot G-punktet er fylt med nervetråder som møtes i den omtalte erten.

Å bruke en strap-on virker kanskje ikke som noen kunst for de fleste kvinner. Vel, muligens kan det være litt av en utfordring…. Det første du trenger er naturligvis en strap-on. Om det er første gangen, bør man begynne med en strap on med en dildo som ikke er for stor.

En stor dildo kan være fint å se på, men om man ikke er vant til å bruke en strap-on bør man uansett velge en liten.

En liten strap on en nemlig atskillig enklere å «styre» enn en stor. Dessuten er ett godt glidemiddel svært kjekt å ha tilgjengelig, dersom det er snakk om å ha sex med en mann analsex MÅ man ha MYE av det, men uansett om det er snakk om å penetrere en kvinne kan det være kjekt å ha litt tilgjengelig, siden de fleste sexleketøy har en egen evne til å absorbere litt fuktighet.

Når du spenner på strap on selen, så la den henge litt løst på. Om du strammer den for hardt, kan du være helt sikker på at du må justere den for å få denne rette vinkelen slik at du «treffer» riktig etter kort tid uansett. Så la den henge litt løst og stram den godt til først etter at den er «på plass» når du vet hvordan den skal sitte.

Om det er snakk om å penetrere en mann analt, eller en kvinne vaginalt spiller egentlig mindre rolle for fremgangsmåten. Den største forskjellen er at dersom det er snakk om analsex, så er det behov for en betydelig mengde glidemiddel.

Begynn med en finger og godt med glidemiddel. Ta det med ro og la ham ta i mot fingeren fremfor å presse den rett inn. Antageligvis vil en finger gli greit inn og du vil kjenne ham knipe rundt fingeren. Ta tiden til hjelp og du vil kjenne musklene i anus slappe av. Da er det tid for en finger til og mer glidemiddel. Ikke forsøk å bruke dildoen før anus er godt smurt og du kjenner ham slappe helt av. Smør dildoen godt inn med glidemiddel det kan aldri bli for mye glidemiddel når det er snakk om analsex og press den forsiktig mot anus.

På samme måte som de fleste kvinner foretrekker å bli tatt analt i sitt eget tempo, foretrekker de fleste menn det samme. Dersom det er snakk om vaginal penetrering av en kvinne er det samme fremgangsmåte, litt mindre glidemiddel og man trenger ikke å ta tiden til hjelp på samme måte;- De fleste kvinner blir svært overasket over hvor slitsomt det er å ta noen med en strap-on. Den største forskjellen på å bruke en strap-on og en «ekte» penis er følsomheten og kontrollen.

En mann har god kontroll over penis, han vet hva som er hardt, han vet hvor hardt han kan presse. Han vet hvilken vinkel penis har og hvor dypt den er inne. Ok, la oss si at du har kjøpt deg din første vibrator. Nå skal vi se på hvordan du kan få mest mulig glede les: Å kjøpe en vibrator er ikke nødvendigvis så enkelt. Alle kvinner er forskjellige og alle kvinner har forskjellige behov og ønsker, men allikevel bør det være mulig å få mye glede ut av nær sagt en hvilken som helst vibrator.

Når du for første gang skal teste ut en ny vibrator, bør du sette av en del tid. Gjerne en hel kveld hvor du er helt alene, telefonen er slått av og du ikke venter noen gjester. Husk at erfarne vibratorbrukere vet nøyaktig hva de liker, det er de som får orgasmen i løpet av 4 minutter.

Som «fersking» må du regne med å bruke litt tid. Å fyre opp vibratoren når du ikke er spesielt opphisset er dømt til undergang. Dersom du har satt av en kveld bør du bruke litt tid på å komme i den rette stemningen. Les en bok, se en film, ta en dusj, barber deg nedentil eller kos deg med en favorittfantasi. Det er også en god idé å ha en flaske med glidemiddel stående, for uansett hvor mye væske kroppen din selv måtte skille ut, gjør det aldri noen skade med noen dråper ekstra.

Begynn med å legge vibratoren mellom kjønnsleppene, uten å ha på noen vibrering, la den gli over klitoris, press den mot perineum området mellom vagina og anus , la tuppen penetrere vagina. Sett den på svak vibrasjon og gå gjennom hele prosessen en gang til. Eksperimenter med forskjellige styrker på vibrasjonen, forskjellige vinkler på vibratoren og forskjellige bevegelser. Noen kvinner liker å ha den dypt inne i seg, noen liker å ha den rett på innsiden, andre liker ikke å ha den inne i seg i det hele tatt.

Dersom du syntes det blir for intenst om den er nær klitoris, så hold den lengre unna, hvorfor ikke prøve på ytersiden av kjønnsleppene? Noen kvinner foretrekker å bruke vibratoren rundt anus, noe som kanskje ikke er så rart siden det er et område tettpakket av nervetråder som kan gi mye nytelse. Du skal ikke bry deg om at noen sier at du skal bruke vibratoren PÅ klitoris.

Det er din kropp, det er din vibrator og det er kun du som vet hva som føles best for deg! Kast alt du har lært eller hørt før over bord. Nå er det kun du og din nytelse som gjelder. Husk også at det ikke er nødvendig å la vibratoren gjøre hele jobben. Det er fullt mulig og lovlig å bruke hendene og fantasien samtidig.

Noen liker å bruke en hånd på brystene, noen liker å bruke et par fingre i tillegg til vibratoren mellom bena. Noen liker å bruke vibratoren på klitoris og en finger i anus.

Her er det bare å prøve seg frem for ingen er vi skapt slik at vi vet hva vi liker best før vi har Dildoen har eksistert i vis av år, og har f. Men hvorfor kjøpe en dildo? Den vibrerer ikke og de færreste kvinner får orgasme av penetrering alene… så hva skal man da med en dildo? Vel, Her er noen forskjellige svar. Det alle vet, og grunn nummer 1, er rett og slett at en dildo aldri blir utslitt og lei, den vil aldri fortelle deg at nå må den sove litt. Den kan du bruke til DU ikke orker mer.

Det høres kanskje ut som en vits, men det er sannheten. Grunn nummer 2 er at nå kommer dildoer i så mange spennende fasonger som finner områder og punkter som penis bare kan drømme om å nå. Grunn nummer 3 er at veldig mange liker følelsen av å fylles opp når de onanerer. Det er riktig at de fleste kvinner oppnår orgasme ved stimulering av klitoris, ikke av at vagina fylles opp.

Det er vel uansett ikke noe galt i å få både i pose og sekk? Det er heller ikke slik at en dildo MÅ brukes i vagina, den kan også brukes analt, og mange foretrekker en liten, myk dildo der bak fremfor en litt for stor pikk.

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Leketøy For Menn Otta

Theme by Anders Norén