Leketøy For Menn Otta

..

Category

Erotisk noveller Måløy

Kvinneguiden forum seksualitet erotisk filmer

kvinneguiden forum seksualitet erotisk filmer

Det styrket beslutningen om å dele livet. Vi ble kvitt frykt knyttet til det å være sårbar, og sex ble noe viktig, noe morsomt.

Det ble en del av ekteskapet vårt som noen ganger er bra og for det meste fantastisk. Rundt fire til fem ganger i uka er vanlig, men vi passer på å ha intime stunder hver dag.

Det kan bety alt fra å holde hender mens vi ser en film, til å ta oss tid til en ordentlig prat, til å kline i reklamepausene. Brittany Gibbons blogger på Brittany, Herself og skriver særlig om kropp, humor og selvtillit.

Også hun satte seg fore å ha sex i et helt år. Men av litt andre grunner enn Megan. Jeg har alltid vært overvektig og strevde med dårlig selvtillit, forteller hun til Kvinneguiden. De negative tankene gjorde at hun verken prioriterte sex eller syntes det var noe særlig. Hun fant ofte på halvdårlige unnskyldninger for å slippe. Kanskje mer behagelig om sommeren enn på et vinterkaldt gulv? En dag påpekte Andy at han ikke hadde sett henne helt naken på flere år. Brittany bestemte seg for å ta tyren ved hornet og ha masse sex i håp om at det ville hjelpe.

Å være nær og øm, som dette paret, er i hvert fall en god start. Hun tok initiativ til daglig sex for å få bedre selvtillit. I begynnelsen føltes samleiene mest som en plikt.

Men etter et par måneder var det som om noe løsnet og det ble i stedet ren glede. Vaskerommet, boden og badet ble jevnlig brukt til det formålet av oss. Britanny Gibbons 32 er gift med Andy De har tre barn som er fem, sju og åtte år. I begynnelsen skjulte Brittany kroppen sin i en topp. Og ville ha lyset slukket. Men når noe gjøres jevnlig, blir det også lettere å føles vant og trygt.

Det største hinderet var å forklare ektemannen hvorfor hun selv ikke syntes hun var sexy, og at det ikke hjalp hva han syntes eller sa så lenge hun ikke følte det selv. Og at det at han ble såret når jeg avviste komplimenter, fikk det meg til å føle meg enda verre. J eg ville også nyte sex, men for å klare det måtte jeg føle meg selvsikker og skjønn. Den reisen måtte jeg ta selv, men det var et stort pluss at Andy heiet på meg fra sidelinjen, forteller hun.

Brittany forteller at sex ble fantastisk etter den morgenen da hun klarte å slippe alle negative tanker og bare nyte. Jeg innså at nøkkelen til god sex er å elske min egen kropp og at seksuell tilfredsstillelse starter med meg selv. Det å vite hva jeg liker og å ha selvtillit til å si det. Å lære at det må komme fra meg, ikke fra ham, endret alt. Jeg skjønte at jeg har ansvar for egen lykke, seksualitet og kjærlighet til meg selv.

Jeg fikk også mye bedre selvtillit. Og ja, vi har fremdeles masse sex! Og har aldri, i alle mine år som parterapeut, møtt par jeg kunne tenke meg å foreslå dette for. Men vi er kanskje litt for forsiktige, her i Norge?

Min første tanke var: Har han hatt reisning hver dag i ett år eller brukte han noe? Men det går kanskje, hvis du er sammen med drømmedama og er kjempeforelsket? Og hva med henne - ble hun våt og kåt hvis det var snakk om fem minutter i et kott? Var det nytelse eller bare for å ha gjort det? Det høres litt ut som en tvangsnevrose - å absolutt måtte ha samleie hver dag.

Brittany hadde en original måte å bli glad i kroppen sin på. Jeg synes det er en litt spesiell måte å få bedre selvtillit på, samtidig som det er interessant. Det er sant det hun sier, om at en må jobbe med ting selv.

Å ha mye sex funket for henne, så det er flott at hun har en kjæreste som orket å være med på prosjektet. Megan snakker om aha-opplevelse da hun skjønte at for mannen hennes er sex en kjærlighetserklæring. Hvis en mann får reising og har lyst på deg - klart det er en kjærlighetserklæring!

Her snakker vi altså om samleier i parforhold, ikke one-night-stands. Mange kvinner klager over at mannen deres ikke er flink til å gi komplimenter. Når en mann får reisning gir han så å si jernet. Han er ikke kun kåt, han forteller deg seksuelt at han liker deg.

Andre ganger er han bare kåt. Og det må også være greit. Det viktigste er nytelsen, ikke antall ganger eller lengden på samleiet, mener sexologen. Noen vektlegger antall ganger og måler forholdet etter hvor ofte de har samleie. Det viktigste er at sex skal nytes, men det kan også være nytelse i et kjapt knull. Åpenhet og kommunikasjon er viktig.

Det å snakke om hva en liker eller misliker. Det er når sex ikke fungerer i et forhold at det øker i betydning.

For par som sliter seksuelt kan det prege forholdet opp mot 90 prosent. Har et par et godt sexliv, betyr den delen kanskje ti prosent av forholdet. Men det er viktige ti prosent.

Ære være de to parene som har gjort dette. Det blir spennende å se om flere hiver seg på slike prosjekter. Jeg tror ikke det passer alle. Noen ganger er det deilig å bare ligge og se på en dårlig film.

Det er en del av livet, det også. Vil du lese flere slike saker? Følg Kvinneguiden på Facebook! Foreslo sex hver dag i ett år for å styrke ekteskapet.

To av bøkene som har blitt skrevet om sex-hver-dag-prosjekter. Så ofte har vi sex Norske par har gjennomsnittlig sex 98 ganger i året. Ett av tre par oppgir at de vanligvis har sex sammen én gang i måneden. Rundt ti prosent har aldri sex sammen. God sex gjør deg glad. Sexologens råd til par Sex er lett å nedprioritere. Sett av tid kun til dere voksne. Ser ikke det store problemet med at en bruker påstår han har seg med en annen bruker. Den andre brukeren kan jo bare benekte det så får man slutte sin egen konklusjon Så klart om det går som hets vil det jo bli tatt, men type "jeg hadde sex med Bare så det er sagt, så har ikke jeg noe med sletting av innlegg, så jeg ville ikke vurdert en slik problemstilling selv.

Ja, man kan benekte det, men generellt sett: Altså noen står frem med hvem de er. Da forstår bekjente som vet om personen lett hvem som blir skrevet om. Man skal passe seg for hva en skriver på nettet. Jeg har skrevet mye anonymt selv, uten å utgi hvem noen er, og egentlig er det bare dumt og feil å gjøre.

Folk kan føle de gjenkjenner seg i historiene. Altså nå spørs det hva som diskuteres i forumet. Utfallet er at flere kan bli såret av det. Jeg kan innrømme at jeg må passe på hva jeg skriver på nettet, for jeg ønsker da ikke å såre noen.

Men kvinneguiden har en oppgave å følge med, men det er nok ikke alt de klarer å fange opp. Men kvinneguiden er veldig grupperende. Der flere kan slå seg sammen, mot en og samme bruker, og det er ganske trist at det er sånn.

Jeg har fått høre at jeg er en ond håpløs psyko på kvinneguiden. Det er det garantert andre som har blitt og. Folk kan være flinkere å ta hensyn med hva man skriver på forumer. Noen, spesiellt sårbare mennesker kan ta det ille opp. Vi må være obs på det. Tror det er lurt å være litt obs på hva en skriver på forumer. Jeg vet at jeg selv bør tenke mer før jeg skriver noe. Jeg synes diskusjon er flink til å ta bort upassende innlegg. Så der skal diskusjon.

Men jeg skal ikke sitte her å klage for mye over kvinneguiden. Forumet er såpass stort at det er nok vanskelig å holde kontrollen. Kvinneguiden er ganske spesielt. Der er ekstremt mye spekulering, da mest rettet for offentlige og mindre offentlige personer og der er mye kvinnehat OG mannehat.

Spesielt kvinnehat, merkelig nok, enten er det kvinner selv som tuller rundt eller så er det bitre menn, som anonymt, slenger ut svada om kvinner. Selvfølgelig finnes der alltid unntak, men majoriteten er slik. Likevel er der en god del intelligente mennesker som kommer med gode svar og debatterer bra uten å være usaklige.

Dette er grunnen til at jeg henger der litt, men er generelt ikke så veldig aktiv. Ser på dette forumet som et mer mannsdominert forum mens KG er mer for kvinner, men begge er jo for alle da, så klart.

Man bør ha i bakhodet at på KG er det en god del mennesker som liker å trolle og spre kvalme på moro, og ta noen ting med en klype salt. Og der er forøvrig sykt mye hets, men da mest av offentlige personer, jeg leser sjeldent stygge ting om andre brukere men jeg henger ikke på den snikk-snakk deling der det er sosialisering mellom brukere, så kan hende det er derfor jeg ikke har lagt merke til det.

Jeg var der inne. For meg ble det for vanskelig siden jeg har en eks som laget profil etter meg der inne, som har fortalt en lang historie om meg der inne. Jeg merket det at de brukerne som er der inne tok med en gang side med han.

Årsaken er at jeg tror at det er fordi han er mann. Og så anbefalte de han å ignorere meg rett etter at vi hadde hatt sex, uten å prate,  og derretter så forsøker de seg på han selv, så det var jo ganske bra råd av dem å gi. Tror ikke de ville oppleve det samme, men nok om det. Det er veldig mye kvinnehat der inne. Det som er merkelig er at det er et kvinneforum, men så er det noen menn der inne, og det blir til at de er veldig opptatt av å hetse hveandre, og gjøre inntrykk på de få mennene som er der inne.

Noen av mennene sier at de har begynt å bruke det som datingforum, fordi det er så lett å få tak i kvinner der inne. Kvinnene fremstår fornuftige helt til det er en mann der haha. Plutselig så gjør de alt de skriver at de ikke ville gjøre. Jeg holdt på å spy da det ble lagt ut tråd om kropper og hvordan man ser ut, og folk begynte å skrive: Noen møter hveandre og forsøker å gjenge seg på fritiden.

Disse brukerne kjenner tydeligvis hveandre. Jeg fikk meldinger fra noen brukere som sa at de synes at jeg ble unødvendig mye hetset der inne, men de våget ikke å fortelle det inne i trådene fordi de ville ikke få problemer selv. Og de likte å holde seg utenfor oppmerksomhetsiktet. Men tror det er ytterst få menn som bruker forumet. Det er jo et kvinneforum.

Dette forumet er det nok mer blanding av både menn og damer. Men å skrive på forumer er også litt dumt. Men synes det er lurt å være anonym. Moderatorene her på diskusjon. Litt snedig at du angriper kvinneguiden på diskusjon. Dette var før Edda Media ble fusjonert med A-pressen til Amedia. Når Kvinneguiden ble solgt i ble det opprettet en avtale som gjorde at utviklingsavdelingen til Tek-nettverket fortsatte med drift og videreutvikling av forumet, slik vi allerede gjorde før salget.

Kvinneguiden-forumet kjører derfor i den samme serverparken som Diskusjon. Derfor er jeg administrator begge steder, men jeg har ingenting med modereringen å gjøre. Redaksjonelt da tenker jeg på moderering og administrative beslutninger rundt forumets overordnede mål, regler osv.

Vi har hvert fall vært helt skilt på det området siden februar Jeg synes Kvinneguiden er helt grei. Jeg ville aldri ta opp noe kontroversielt tema der fordi de har svært lav toleranse for innlegg som er kontroversielle.

Nylig så jeg en person ta opp spørsmålet om legalisering av dyresex på en seriøs måte, men hele tråden ble slettet. Kvinneguiden virker å være veldig ivrige på å ikke bli assosiert med de gale verdiene. Jeg ser ikke for meg at diskusjon. Muligens ville noen av moderatorene holdt seg for nesen mens de leste åpningsinnlegget, men neppe slettet det, håper jeg da. Er det liv i KG enda? KG var ille før, men etter at Egmont tok over, og Bond ble sjef så har det jo bare gått nedover.

Det sier litt når KG ikke klarer å ha et forum uten at en kan være Anonym over alt. Sånn sett er jo Diskusjon. Noe annet som er fint her på Diskusjon. Jeg vil tro at det at en ikke har så mange anonyme muligheter her hjelper moderatorene veldig i sin jobb. Ellers så er det jo også fantastisk å se hvor mange tråder som startes av KG sine egne moderatorer og ansatte som anonyme poster.

Alt skrevet i beste "Sann historie i Norsk Ukeblad"-stil. Nei, takk til brukere og moderatorer her på Diskusjon. You only see what I choose to show you.

Jeg synes de er helt på bærtur for å si det mildt. Skal ikke nevne hvilke moderatorer det er, men de er helt på bærtur!. Dette innlegget har blitt redigert av LineMalen: Vi lever i et demokrati! Men noen sier at vi eier forumet og vi bestemmer hva som skal postes der og ikke. Men ikke kom drassende da med at dere er opptatt av debatt og fri meningsutveksling, for det er dere pokker ta ikke alle debattforum.

At man sletter åpenbar hets og rasisme må jo skje, dette står de som drifter dette direkte juridisk ansvarlig for. Men det er utallige innlegg som blir moderert vekk i "hets og hatytrings argumentets" navn. Ikke noe forum har noen plikt til å godta noen meninger, men da skal de heller ikke flagge at det er debatt de er ute etter. Har selv siden 80 tallet sett hvordan demokratiet på denne måten vannes mer og mer ut.

Finnes det et fritt forum noen steder der man kan uttrykke seg helt fritt? Da selvfølgelig ikke åpenbart hat og rasisme. Aftenposten debattcentral - Ble helt åpenbart stengt ned fordi man ikke taklet fri debatt, og meninger som gikk imot den etablerte elite. VGD - VG sitt debattforum kveles sakte med sikkert, der man modereres over en lav sko.

Utestenges lett fordi man ikke liker meninger du poster. Dette er et lite forum, finner ofte relevante debatter som jeg liker å skumme gjennom. Men forumet er veldig  lite, og det er få tilsvar i hver tråd stort sett da. Dette innlegget har blitt redigert av Sportylady: KåGe lever i en omvendt verden. Der  blir seriøse brukere og innlegg moderert, mens ABene får herje fritt. Særlig i vitenskaps og religionsforumet er det en bruker som hvertfall burde blitt moderert, men fortsatt tillates å spre sine rare meninger.

Skal ikke henge ut ham spesifikt, men virker som han er en veldig dårlig " debatant. Myst the Mysterious "I regard the brain as a computer which will stop working when its components fail. There is no heaven or afterlife for broken down computers; that is a fairy story for people afraid of the dark," - Stephen Hawking "Either you learn science properly or you respect what comes from within science" - Celal Sengor PSN: Siterer du meg, og ikke får svar, er det derfor.

Ved høy viktighet, ta gjerne kontakt på PM for avklaring. Startet av per , 15 okt. Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon:

kvinneguiden forum seksualitet erotisk filmer Det samme gjelder en del av det man kan se i pornoens verden. Men det var altså ikke det eneste som ble slettet. Skrevet av tom waits for alice. Og, dette var en aha-opplevelse for meg: Men sånn er det. Nei, det kan du ikke! Rumpeslikking 1 2 By AnonymBruker, yesterday at

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Leketøy For Menn Otta

Theme by Anders Norén