Leketøy For Menn Otta

..

Category

Gruppe sex Svolvær

Søker sex hvordan ha sex

søker sex hvordan ha sex

Sign in to follow this    Followers 2. Par fantasier søker kvinne for å ha sex med meg mens min mann ser på By AnonymBruker, November 26, in Seksualitet. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted November 26, Jeg har så lyst å oppleve det Anonymkode: Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Report post  ·  3. Report post  ·  4. Posted November 27, Fjompen   Report post  ·  5.

Posted November 28, Guest Coolaid   0 0. Report post  ·  6. Posted November 29, Report post  ·  7. Posted December 1, Report post  ·  8. Report post  ·  9. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Register a new account. Sign in Already have an account? Go To Topic Listing Seksualitet. Uansett om man skal onanere, nyte sin egen kropp alene eller sammen med en kjæreste er det viktig at man er seksuelt tent og beholder den seksuell tenningen. Det en tenner på; kjæresten, samt seksuelle fantasier kobles gjennom nervesystemet til kjønnet slik at en blir kåt. Ingen har noe med hva du tenker på, fantaserer om, når du onanerer eller er sammen med kjæresten.

Mange lager seg "historier" over det temaet eller konseptet som de finner seksuelt opphissende. Disse historiene utvikler de, og legger til nye elementer, vinklinger som utvider den seksuelle tenningen.

Her kan du øve for deg selv. Det er to nerver som kan gi kvinner forskjellige typer orgasmer. Den ene nerven forsyner ytre og indre klitoris. Den andre g-punktet i skjeden. Den enkleste måten å få orgasme på er ved stimuli av den ytre delen av klitoris. Øverst der de indre kjønnsleppene møtes ligger tuppen av klitoris.

Når jenta blir seksuelt opphisset blir klitoris blodfylt og tuppen blir mer synlig. Noen synes det er vondt å berøre rett på klitoris og stryker derfor rundt tuppen.

Da blir det glatt og føles godt. Noen former to fingre som i en V og stryker på begge sider av ytre klitoris samtidig. Du kan vise kjæresten hvilke berøringer og stimuli du liker. Du kan holde din hånd over hennes og forklare.

Husk at du må konsentrere deg om det som tenner deg seksuelt. Det kan ta litt tid før man slapper så godt av sammen med en annen at man får orgasme. Inni skjeden, noen cm oppover, fortil, mot magen er det et område av celler som hovner opp når man er seksuelt tent. Disse cellene kjennes grovere ut å ta på enn resten av skjedeveggen og kalles g-punktet. Det er ikke et enkelt punkt, men en samling celler.

Forskning viser at det er forskjell fra kvinne til kvinne hvor mye hun har av disse cellene. Det er kanskje forklaringen på om man lett kan få orgasme ved stimuli av g-punktet eller ikke. Aktiv bruk av bekkenbunns musklene øker trykket i skjeden og orgasmen kan komme lettere. Prøv dette flere ganger, og kjenn etter hvilke muskler du bruker. Du strammer innover og oppover. Disse musklene er det du skal arbeide med.

Du kan trene akkurat slik du trener andre muskelgrupper; 15 x 3.

søker sex hvordan ha sex

Du spør hvordan du kan spørre kjæresten din om å ha sex. Jeg regner med at du med sex mener samleie, men sex er mer enn bare samleie. Sex er onanering, fingring, fantasier, intimitet med andre som kosing, kyssing, klining. Det er berøring med seksuell karakter og egentlig alt du opplever med deg selv og andre som gir deg pirring og ekstra nytelse. Du kan benytte sjansen når dere er i en seksuell setting.

Om dere kysser, kliner og tar på hverandre, og du kjenner at du er klar for samleie, kan du der og da spørre om han også vil forsøke. Eller du kan ta det opp med han i en helt annen setting - rett og slett bare hinte eller si direkte at du føler deg klar. Du spør også hvordan en gutt vil bli tatt. Å gi oppskrift på hvordan ha et samleie, er umulig fordi det er så forskjellig hva man tenner på, ønsker å gjøre, liker å gjøre og hva som gir best nytelse.

Det er også mye som spiller inn på hva man gjør og hvordan det vil bli. Følelsene du har for partneren og motsatt, tenningen dere har, spenningen mellom dere, omstendighetene rundt, situasjonen dere er i - alt vil ha betydning for hvordan sexen vil bli og hva dere vil gjøre. For at sex og samleie med en annen person skal føles godt og riktig, er det viktig at begge to er klar for å ha sex med en annen, føler dere trygge på hverandre og at begge har lyst til det.

Det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre og hvordan man har sex. Det er vanlig å starte med å utforske hverandres kropper og finner ut hvor det er deilig å bli tatt på og hvor det ikke er så deilig. Utforsk hverandres kjønnsorgan og stimuler på forskjellig måte. Kjenn hva som er deilige berøringer og bevegelser. Det er fint å kunne snakke om sex, hva dere ønsker, liker og tenner på, og gi hverandre tilbakemelding på hva som fungerer.

Dere kan også onanere sammen eller hverandre, evt. Nå dere kjenner at begge er kåte, penis erigert og skjeden våt, er det klart for å forsøke å penetrer føre penis inn i skjeden. Går dere forsiktig fram, vil det mest sannsynlig gå fint. Gjør det som faller naturlig - da er det størst sjanse for å lykkes og liten grunn for å være nervøs.

Det er lite feil du kan gjøre - i verste fall gjør du kanskje ting som ikke føles så godt eller gir god nytelse. Men da er det bare å la være å gjøre det igjen. Kjæresten min har også veldig lyst til å se meg ha sex med en jente og jeg er veeeldig nysgjerrig og har utrolig lyst til å prøve på jentesex.

Så hvis dere er interesserte er det bare å si ifra. Tviler egentlig på at du finner noen. Er forøvrig lei det konstante "maset" fra par om ønsker å ligge med en jente.

Klarer dere ikke å respektere at selv om jeg er bifil så betyr det ikke at jeg er interessert i trekanter eller bare ONS med andre par. Synes dette er diskriminering på HØYT nivå. Det er virkelig ikke koselig at folk antar at jeg vil knulle hvem som helst bare fordi jeg bifil.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Par fantasier søker kvinne for å ha sex med meg mens min mann ser på » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet.

Sign in to follow this    Followers 2. Par fantasier søker kvinne for å ha sex med meg mens min mann ser på By AnonymBruker, November 26, in Seksualitet.

AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted November 26, Jeg har så lyst å oppleve det Anonymkode: Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Report post  ·  3. Report post  ·  4. Posted November 27, Fjompen   Report post  ·  5.

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Leketøy For Menn Otta

Theme by Anders Norén