Leketøy For Menn Otta

..

Category

Pornografiske noveller Brumunddal

Sex posisjon hvordan suge en mann

sex posisjon hvordan suge en mann

Kjæl litt med mellomkjøttet, kyss litt på ballene, lek litt med brunøyet  hvis du tør! Det er slik ekstra kos som gjør at mannen kun klarer å ytre enkelte lyder og stavelser når utløsningen kommer, og senere gir spontane gaver og blomster i tide og utide. Det kan kiles, strykes, pumpes og kanskje daskes litt, hvis dere vil leke den formen for dominerende lek. Vær dog oppmerksom på at menn har mye erfaring med dra'n, så det er en hårfin balanse mellom kos og for mye. Spør han hva han liker slik at tempoet matcher det du gjør med munn og tunge.

Da kommer du til å se øyne som lyser opp! Snakk sexy til han - men ikke til lillemannen! Det kan være for å spare litt på kreftene, og gi kjeven en liten pause ved å si noen sexy ord til ham. Gi ham kinky ideer i hodet ved å si hvordan den våte og knallharde pikken kan ende mellom puppene dine, eller i en stilling hvor du er bøyd over spisebordet.

Du skal dog ikke snakke mens du har spekepølsen i munnen. Det blir det samme som å snakke hos tannlegen mens han har åtte instrumenter inni munnen din. Du skal forøvrig heller ikke snakke til tissemannen. Selv om lillemann er viktig, så må det ikke bli barnetime i blowjoben. Det aller beste ved å få en blowjob er å vite at du selv også nyter det. Det er lettest å avkode ved at du ser rett på ham i øynene hans, og sukker blidt eller på annen måte gir et enkelt tegn.

Det gir ham troen på at du synes at det er det beste i verden å ha penisen hans helt inni munnen din. Du kan bruke tungen på ulike måter, ulike deler av tungen og munnen, du kan variere tempoet, presset, la tungen tegne ulike «mønstre», stimulere ulike områder og hjelpe til med hendene.

Og ved å variere litt fra gang til gang blir det enklere å finne ut hva han liker samtidig som det gjør det ekstra spennende for ham, skriver internasjonalt anerkjente Yvonne K. Fulbright i sin siste bok, The best oralsex ever: Her guide to going down. Oralsex eller munnsex er en fellesbetegnelse på alle former for seksuelt samkvem der minst en av partene bruker munnen for å stimulere den andres kjønnsorganer.

Oralsex omfatter blant annet fellatio, det vil si suging av mannens penis, og cunnilingus, slikking av kvinnens ytre kjønnsorgan og klitoris. Men uansett hva du gjør, start sakte, og bygg opp «rytmen». Ikke bare gir det ham en bedre orgasme, men det å ta seg tid er også en fin måte å vise entusiasme på - en forutsetning for god oralsex, ifølge samtlige eksperter. Først når han omtrent ber om nåde setter du i gang med de teknikkene som du vet virkelig bygger opp orgasmen hans, anbefaler Lillian Rydning.

Det er også noe som heter at når han beveger seg, beveg deg med ham, men når han begynner å stønne, fortsett med akkurat det du gjør for det tyder på at det er veldig bra. Det er også mulig å stoppe eller forsinke orgasmen med en klemmeteknikk.

På den måten kan du holde ham på kanten av orgasme lenge og gi ham god tid til å nyte de gode følelsene, tipser Rydning. Klemmeteknikk dreier seg om at man plasserer tommelen på undersiden av penis, der penis møter penishodet, også plasserer man pekefingeren på oversiden av penis.

Så klemmer man markert, men ikke for hardt, til han gjenvinner kontrollen. Og sist, men ikke minst - husk å nyte selv også, skriver Yvonne K.

Fulbright i bokens innledning. Da blir jo nytelsen og det å gi seg hen temmelig borte. Plutselig handler det om å utført en handling, og det blir så teknisk.

Det går dessuten an å ha oralsex synkront, i stillingen , selv om man kanskje ikke får sett hverandre så mye inn i øynene da, foreslår Gamnes. Og i motsetning til hva mange tror, god oralsex er ikke synonymt med å ta hele stasen hans i munnen eller svelge verken det ene eller det andre.

Dette er mer en motesak enn det tilfredsstiller en manns penis, skriver psykiater Paul Joannides i boken Lyst på sex, boken som gjorde ham til en av USAs mest anerkjente sexbokforfattere. Ved å bli kjent med kroppen hans vil man også kunne lære seg reaksjonene hans, tegnene på at han nærmer seg. Og ved å konsentrere leppeaktiviteten nettopp om det lille v-formede området rett under hodet, er det bare å la ladningen suse rett forbi.

Rett før det går for ham lar man bare hånden gli oppover skaftet til like under hodet og begynner å pumpe for Gud og fedrelandet, skriver Joannides som i dag har sitt eget forlag som gir ut kvalitetslitteratur om sex.

Husk at det først og fremst er tre bud som gjelder: Vær lydhør, vær mottagelig for respons og vær villig til å eksperimentere! Her er likevel noen tips og teknikker til inspirasjon. Å væte leppene og tunga med ekstra mye spytt før man går i gang kan utgjøre den store forskjellen.

Et tips er å suge litt på et drops, før man angriper godsakene, ifølge psykiater Paul Joannides. Ved å posisjonere seg slik at tungen kan stimulere undersiden av penis og hele tiden hvile mot penisstrengen, øker det nytelsen hans. En måte å få ham hard på, er å ta penis i munnen uten at man bruker hendene, og suge forsiktige tak mens man løfter hodet og «strekker» penis, tipser fellatio.

Et annet tips, som også er fint som oppvarming, er å holde rundt roten, trekke forhuden godt tilbake og bruke munnen på hodet, mens hånden trekkes rolig oppover, og nedover - munnen følger ikke, tipser fellatio. En annen teknikk er å holde forsiktig rundt pungen slik at pekefingeren peker mot anus. Så er det bare å trekke forhuden tilbake og sette en skikkelig trutmunn mot tuppen av penis.

Press sakte inn i munnen, mens pekefingeren klemmer mot mellomkjøttet. Blir han ikke hard av dette, er det ingenting som fikser det, ifølge fellatio. I stedet for å føre en o-formet munn kontinuerlig opp - og nedover den ikke så veldig følsomme stammen, er det et tips å konsentrere seg spesielt om det v-formede området ved strengen under hodet frenulum , gjerne mens du masturberer ham løst.

Dette kan få mange menn til å komme over kanten i en fei, ifølge fellatio. Man kan også omfavne ham mykt med leppene og la tungen massere lemmet forsiktig mens man beveger hodet rolig fra side til side. Ikke opp og ned altså, men fra side til side.

På denne måten masserer man penishodet med tungen, samtidig som det "dunker" borti kinnene dine, skriver fellatio. Borgny liker struktur og orden, så i stedet for å gape over manndommen hans, gjør som Borgny og ta for deg en passelig del av penis og la den borre seg inn mellom i utgangspunktet lukkede lepper. Dette er selve sugeteknikken, ifølge fellatio. Konsentrer deg om hodet og la leppene klemme rundt kanten, samtidig som du lager små sirkelbevegelser, 8-tall eller lange stryk med tungen din.

Du kan bevege deg opp og ned, men side til side fungerer vel så bra, eller du kan massere skaftet med lange strykende bevegelser.

Faktum er at det som regel er en treningssak, og sjelden mer komplisert enn det. Ikke alle liker smaken av sperm, og løser dette ved å ta penis helt ned i halsen når han kommer, og unngår dermed å få sæd i munnen og på tunga. Her er noen tips på veien. Husk at dette er relativt avansert sugejobbteknikk, og ikke noe du gir deg i kast med første gangen du prøver.

Prøv for eksempel å sette deg på kne ved siden av ham når han ligger på ryggen, og let etter en posisjon som er behagelig, der du får minst mulig knekk på halsen. Du kjenner snart hvilken posisjon som gjør det lettere for deg å ta den ned i halsen, og hvilke som gjør det vanskelig for deg.

Er det lettere når du sitter mellom bena hans? Eller om han står? Du kan også prøve det gode gamle tipset der du ligger på ryggen på senga, med hodet tippet utenfor sengekanten.

Øv på å ta noe ned i svelget, en pikk eller noe annet, gjør det sakte, hold det der, og pust rolig gjennom nesa. Kjenner du brekningen komme, prøv å "gjespe", eller ta det du har i munnen ut for en stund. Neste gang klarer du kanskje lengre, eller dypere. Legg penishodet forsiktig mot taket i munnen bak tennene styr unna tennene, da! Prøv å ta noe ned i halsen med leppene lukket om objektet, med munnen åpen, med tunga ut, osv.

Dere må være forberedt på noen sånne. Litt avhengig av hva mannen liker, kan denne ekstra fuktigheten gi ekstra nytelse, så du trenger ikke nødvendigvis svelge unna mens du suger. Se sugeinspirasjon del 1 , det som står der om fuktighet og glidemiddel gjelder kanskje enda mer her. Men frem til vedkommende er trygg på teknikken, og du vet hvorvidt dette er greit eller ikke, må du nok holde deg og la den som suger ha kontrollen.

Blir han ikke hard av dette, er det ingenting som fikser det, ifølge fellatio. I stedet for å føre en o-formet munn kontinuerlig opp - og nedover den ikke så veldig følsomme stammen, er det et tips å konsentrere seg spesielt om det v-formede området ved strengen under hodet frenulum , gjerne mens du masturberer ham løst. Dette kan få mange menn til å komme over kanten i en fei, ifølge fellatio. Man kan også omfavne ham mykt med leppene og la tungen massere lemmet forsiktig mens man beveger hodet rolig fra side til side.

Ikke opp og ned altså, men fra side til side. På denne måten masserer man penishodet med tungen, samtidig som det "dunker" borti kinnene dine, skriver fellatio. Borgny liker struktur og orden, så i stedet for å gape over manndommen hans, gjør som Borgny og ta for deg en passelig del av penis og la den borre seg inn mellom i utgangspunktet lukkede lepper. Dette er selve sugeteknikken, ifølge fellatio. Konsentrer deg om hodet og la leppene klemme rundt kanten, samtidig som du lager små sirkelbevegelser, 8-tall eller lange stryk med tungen din.

Du kan bevege deg opp og ned, men side til side fungerer vel så bra, eller du kan massere skaftet med lange strykende bevegelser. Med lange våte slikk, som om du nyter en iskrem, er den klassiske teknikken at man manøvrerer seg presist langs penis-sømmen, ifølge Yvonne K. Innimellom kan man la tungen gli fra side til side, man kan stryke over skaftet med lette fingre eller bruke tommelen til å massere løst like under penishodet. Ved å vri hodet mens man beveger det langs penis altså i korketrekkermønster blir stimuleringen ekstra sterk, særlig på ytterste halvdel av penis, ifølge Paul Joannides.

Er du ekstra oppesen kan du også stikke tungespissen din inn under kanten av penishodet på din ferd nedover staven. Klassisk pumpeteknikk er at du konsentrerer deg mest om ytterste del av penis, samtidig som du gjør pumpebevegelser på nedre del med fingrene eller hele hånden, ifølge Paul Joannides. Med en del øvelse kan man også lære seg å synkronisere håndens og hodets bevegelser slik at pumpingen hele tiden er i takt med leppene, også en fin måte å få ham over kanten på.

Fingerbruk utgjør visstnok forskjellen på ordinær og ekstraordinær oralsex, ifølge Yvonne K. Et tips er at du holder rundt roten med den ene hånden og lar den andre hånden «jage» munnen. For variasjonens skyld, vri hånden, gni skaftet mellom hendene eller lag en penisring med fingrene. Et annet tips er å massere testiklene lett mens du har dem i munnen som om du prøver å fjerne peanøttsmør fra ganen, eller dra ham litt i pungen, tipser Yvonne K.

Det å slikke litt på mellomkjøttet perineum eller gi det en lett fingermassasje gir oralsex «någo attåt», ifølge Paul Joannides. Andre følsomme områder er brystvortene, innsiden av lårene og «millom bakkar og berg». Noen klarer seg lenge med beføling av analåpningen, andre liker en finger ut og inn, og noen vil at den holdes i ro og bare presser jevnt mot prostata mannens g-punkt.

For de virkelig avanserte kan et sexleketøy piffe opp sakene, som et lite tilskudd til munn og tunge. En hard massasjestav egner seg godt til å stryke langs undersiden av penis, kanten rundt hodet og rundt analåpningen eller innenfor, tipser fellatio.

Ekstra frekt er å masturbere litt selv undervis, tipser Cecilie Kjensli i sin sugeguide på Cpunktet. Det er mye lettere å slappe av og la seg rive med når man er tent selv og det er også fint som pauseunderholdning.

Her guide to going down Yvonne K. Fulbright og Lyst på sex Paul Joannides. Følg Klikk Helse på Facebook. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost. Her er de ekte filmsex-scenene. Vil du ha sex om igjen, må du kunne dette trikset. Her er kvinnens erogene soner. Se flere saker fra: Oralsex Munnsexen menn elsker. Munnsex Tekkelig munnsex er tingen. Bli en mester på å tilfredstille mannen.

Gale sextips «Slik slikker du deg selv» og sånt. Vond lukt der nede. Sommerkjolene vi ønsker oss nå. Bikini for sommeren Del på Facebook 0. Underholdning Se alle våre quizer Ta en matquiz Kryssord.

Stort salg hos Get Inspired.

Sex posisjon hvordan suge en mann -

Fingerbruk utgjør visstnok forskjellen på ordinær og ekstraordinær oralsex, ifølge Yvonne K. Vakuum-sug Er pikken slapp kan du starte med å vakuumsuge den. Eller har ikke forholdet en fremtid lenger? Ann Mari Olsen 23 er Side3s frittalende sexekspert. Du kjenner snart hvilken posisjon som gjør det lettere for deg å ta den ned i halsen, og hvilke som gjør det vanskelig for deg. Men uansett hva du gjør, start sakte, og bygg opp «rytmen». Forhuden er din venn Okay, det er kanskje ikke den mest sexy tingen å legge vekt på, og mange menn vil sikkert heller ikke nevne i bryllupstalen hvordan du lekte med forhuden hans en hel sommer - hvis kjæresten altså overhovedet har forhud. Denne stillingen er et godt eksempel på det Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov. Med en del øvelse kan man også lære seg å synkronisere håndens og hodets bevegelser slik at pumpingen hele tiden er i takt med leppene, også en fin måte barbert nedentil realeescort få ham over kanten på. Jeg har vært sammen med kjæresten min i to år, og vi har hatt et veldig bra sexliv. sex posisjon hvordan suge en mann

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Leketøy For Menn Otta

Theme by Anders Norén